Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ by Μαρία!


ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ!!





Προμηθευτείτε ένα σφουγγάρι λούφα ή μία πλατιά βούρτσα για το σώμα και τρίψε τα επίμαχα σημεία με ανοδικές κυκλικές κινήσεις.. Ξεκινήστε από τους αστραγάλους και ανεβαίνετε προς τα πάνω.. Δεν χρειάζεται να ασκείτε έντονη πίεση. Αν το κάνετε αυτό καθημερινά πριν το μπάνιο θα σας γίνει συνήθεια και θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα.( επεξήγηση: Η βούρτσα σε στεγνό δέρμα βελτιώνει την υφή και την όψη του δέρματος. Αν χρησιμοποιείται μόνη της ωστόσο δεν θα μπορέσει να μειώσει τον όγκο των κυττάρων. Μπορείτε να το συνδυάσετε με κάποιο ειδικό προιόν κατά της κυτταρίτιδας. Ακόμα η μέθοδος αυτή απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας κάνοντάς την να φαίνεται πιο λαμπερή και νεανική.

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΊΤΕ ΤΟ SCRUB ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΠΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100007285776464
ΠΕΡΙΕΧΕΙ: ΚΕΡΙ ΜΕΛΙΣΣΑΣ, ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ, ΑΒΟΚΑΝΤΟ, ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ, ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ, ΛΑΔΙ ΚΑΡΥΔΑΣ, ΘΥΜΑΡΙ, ΑΛΑΤΙ ΙΜΑΛΑΙΩΝ, ΚΑΝΕΛΑ ΚΕΥΛΑΝΗΣ, ΒΡΩΜΗ, ΚΑΚΑΟ, ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ, ΣΗΣΑΜΕΛΑΙΟ, ΜΕΛΙ, ΛΕΜΟΝΙ, ΛΑΔΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ, ΦΥΛΛΑ ΚΙΣΣΟΥ, ΛΑΔΙ ΜΑΥΡΗΣ ΠΕΥΚΗΣ, ΓΚΡΕΙΠ ΦΡΟΥΤ.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 500ml.
 

 
 
Γράφει η Μαρία, Χειροποίητες Κεραλοιφές της Μαρίας  https://www.facebook.com/profile.php?id=100007285776464

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου